Εταιρία Multiplex

Η Motivar ανέλαβε την δημιουργία και την κατασκευή της ιστοσελίδας Multiplex, η οποία παρουσιάζει το έργο των ηλεκτρολόγων μηχανικών σε μία από τις δημοφιλέστερες μαρίνες σε όλη την Ελλάδα˙ στην μαρίνα των Γουβιών, στην Κέρκυρα. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα, η οποία χαρακτηρίζεται από πρωτότυπο περιεχόμενο σε συνδυασμό με ποιοτική σχεδίαση.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα ηλεκτρολογικά μέρη των σκαφών, ενώ απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες, όσο και σε ενοίκους σκαφών.H Motivar φρόντισε να δώσει μια κοινή για όλους πληροφόρηση σχετικά με τις υπηρεσίες της Multiplex, παρά το ειδικό, και ορισμένες φορές, δύσκολο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα, ακόμη, προσφέρει «πλοήγηση» ανάμεσα σε όλα τα γνωστά λιμάνια της Κέρκυρας, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες για οργανωμένες διακοπές στο γιοτ.

Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ηλεκτρολόγους σκαφών 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα, για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

info

Tags:

Css3, Html5, jQuery, Mysql, Php, Wordpress

Ημερομηνία:

23 Ιανουαρίου, 2018